Grapat

Resultaat 1–21 van de 67 resultaten wordt getoond

Het speelgoedmerk Grapat is opgezet door een kleinschalig familiebedrijf uit Spanje. Het merk is gebaseerd op dagelijkse bezigheden. Kinderen die buiten spelen met stenen, eikeltjes en andere spullen die ze tegenkomen in de natuur. Het vrij spelen met losse onderdelen. Het stimuleert de fantasie. Het duurzame speelgoed van Grapat heeft geen instructie nodig. De materialen vragen om creativiteit vanuit het kind. Laat je kleintje ontdekken wat ze met het houten speelgoed kunnen doen. Educatief spelen voor alle leeftijden.

Veilig handgemaakt speelgoed

Al het antroposofisch speelgoed van Grapat is veilig. Bij het kleuren van de verschillende onderdelen wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen. De kleurstoffen hebben een waterbasis. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften. De kleurstoffen zorgen dat de textuur van het hout niet verdwijnt. De kleuren zijn diep doorgedrongen in het materiaal, deze kan hier niet zomaar afslijten.

Speelsets van Grapat

De speelsets van Grapat kenmerken zich door vormen en kleuren uit de natuur. Alledaagse voorwerpen zijn gebruikt als idee voor het speelgoed. Wat voor objecten zijn als voorbeeld gebruikt bij het ontwerp?

  • Eikeltjes
  • Bijenkorven
  • Munten
  • Insecten
  • Eieren
  • Bloemen
  • Paddestoelen

Je kunt het zo gek niet bedenken. Grapat heeft de natuur gebruikt als grote inspiratiebron. Met behulp van de gekleurde bakjes, de sorteerbak en de speelbak kunnen kinderen zorgvuldig aan de slag. Sorteren, combineren, kinderen creëren een compleet eigen wereld.

Reiger en de Raaf is duurzaam en hip

Duurzaam en hip speelgoed. Bewust spelen met mooi speelgoed. Bij Reiger en de Raaf zijn we altijd op zoek naar leuke merkjes. Onze collectie bestaat uit handgemaakt, duurzaam speelgoed uit de hele wereld. Natuurlijke materialen en kleurstoffen. Speelgoed met een verhaal, ieder stuk heeft de aandacht gekregen die het verdient. Bewuste ouders kunnen hun hart ophalen. Kinderen kunnen fantasierijk spelen met duurzaam speelgoed. Generaties lang plezier dankzij onze ruime collectie.

Dezelfde dag verstuurd

Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur? Dan word je pakket dezelfde dag nog verstuurd. Het speelgoed wordt in kartonnen dozen verzonden. We werken sinds een tijdje ook met fietskoeriers. Niet alleen de collectie is duurzaam, we maken bewuste keuzes voor het gehele bestelproces. Bezorging per fiets betekent 60% minder CO₂-uitstoot per bezorging.

Geef houten speelgoed cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau? Voor een kraamfeest of kinderverjaardag, we hebben altijd een leuk cadeau in het assortiment. Mooi, handgemaakt speelgoed. Iedereen wordt blij van een bewust cadeau. Je gift wordt met liefde door ons ingepakt als je kiest voor onze gratis inpakservice. Kies voor een cadeaubon zodat de ontvanger zelf iets kan uitzoeken.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP VANAF €50


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.