Grimm's

Resultaat 1–21 van de 107 resultaten wordt getoond

Grimm’s is een familiebedrijf dat hun speelgoed maakt in Duitsland. Ze hopen met hun speelgoed de fantasie van kinderen te stimuleren en ze hierdoor iets te geven waar ze hun leven lang iets aan hebben: verbeeldingskracht en creativiteit. Het speelgoed van Grimm’s groeit mee met de ontwikkelingsfasen van kinderen en kan daarom jarenlang op verschillende manieren gebruikt worden. De producten samen zijn allemaal goed met elkaar te combineren. Zo vormen de regenboog, houten poppetjes, bakjes en blokken een prachtige basis voor fijn open einde spel. 

Houten speelgoed van Grimm’s

Grimm’s speelgoed is altijd ‘one of a kind’ omdat hout een natuurproduct is en elk stuk unieke nerven en plekken laat zien. Heb je een donkere plek op je Grimm’s product zitten? Dan weet je dat daar een tak uitgekomen was als de boom verder was gegroeid. Langgerekte donkere strepen over je product? Dan weet je dat dat ooit het hart van de boom was. Absoluut geen foutjes dus, maar juist tekenen van kwaliteit en goed hout.

Handgemaakt duurzaam design

Grimm’s maakt speelgoed dat niet onderhevig is aan ‘de laatste trends’. Duurzaam design betekent voor hen dat het simpel is opgezet, niet veel details heeft en dus ruimte laat voor de creativiteit en verbeelding van degene die er mee speelt. Zo kan hetzelfde stuk speelgoed meegroeien met de ontwikkeling van een kind en steeds weer op nieuwe manieren mee gespeeld worden. Uiteraard is het hout dat ze gebruiken van goede kwaliteit en voorzien van het FSC keurmerk. 

Grimm’s missie en visie 

Het Duitse speelgoedmerk laat zich inspireren door de principes van Waldorf en Montessori en ontwerpt altijd met de ontwikkeling van kinderen in hun achterhoofd. Omdat handgemaakt speelgoed een heel andere beleving biedt dan machinewerk zijn praktisch al hun producten met de hand gemaakt. Wat de producten nóg unieker maakt. 

Reiger en de Raaf en Grimms

We verkopen een uitgebreide collectie van het mooie speelgoed van Grimm’s. Voor ons zijn zij de grondleggers van ‘open ended play’ en het mogen verkopen van dit mooie merk was dan ook een droom die uitkwam. Het doel is het gehele assortiment aan onze winkel toe te voegen, dus kom vooral vaak terug om te kijken wat we nieuw hebben toegevoegd. 

De welbekende regenboog

Zeg je ‘Grimm’s’ dan zeg je ‘regenboog’. Wie kent niet de welbekende 12-delige regenboog in mooie kleuren. Inmiddels hebben ze meerdere kleuren regenbogen op de markt gebracht en ook een zwart witte en een naturel versie. Er zijn talloze merken die óók regenbogen maken, maar er is maar één merk dat de mooiste maakt, en dat is Grimm’s!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP VANAF €50


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.