Magic Wood

Toont alle 13 resultaten

Magic Wood speelgoed is gemaakt van duurzaam hout. Het duurzame speelgoed wordt in Europa met de hand gefabriceerd. Met de speciale speelhuizen van Magic Wood haal je iets heel speciaals in huis. De Ecologisch verantwoorde creatieve blokken. en verschillende boomhutten doen je versteld staan. Het handgemaakte speelgoed is afgewerkt met een natuurlijke lijnzaadolie.

Veilig spelen met Magic Wood

De houten huizen en blokken zijn geschuurd en geolied voor een veilige speel beleving van je kind. De artikelen gaan ontzettend lang mee. Ook de volgende generaties zullen veel plezier beleven aan je nieuwe aanwinst. Kinderen in contact met de natuur, dat is de visie van Magic Wood. Leuk en lerend spelen met ecologisch- en sociaal verantwoord speelgoed. Bij de productie van de Eco Blocks en ander antroposofisch speelgoed van het merk worden geen levende bomen geschaad.

Handgemaakt speelgoed uit Polen

Reiger en de Raaf staat voor duurzaam speelgoed. Leuk speelgoed voor baby’s en kinderen tot 10 jaar. Heb je een kinderverjaardag? Wordt er een kleintje verwacht? Bij ons vind je het allemaal. Magic Wood valt op dankzij het prachtige ontwerp en de authentieke uitstraling. Hout met en zonder schors, je kiest het helemaal zelf. De producten worden handgemaakt in Polen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzaam hout, natuurlijke kleurstoffen en lijnzaadolie.

Unieke speelbeleving

Met het educatieve speelgoed van Magic Wood heb je unieke speelblokken en speelhuizen. De producten worden met de hand gemaakt, geen item is hetzelfde. Een speelhuis kan worden uitgebreid met woonkamer meubels, keuken meubels, en slaapkamer meubels. Breng jouw kindje in contact met de natuur. De aanraking van hout en schors voelen interessant aan. Prikkel de zintuigen met leerzaam speelgoed.

Duurzaam speelgoed van Reiger en de Raaf

Bij Reiger en de Raaf verkopen we alleen duurzaam speelgoed met een natuurlijk karakter. We vinden het belangrijk dat ieder kind kan spelen met veilig, duurzaam speelgoed. We hebben de beste merken geselecteerd. Bekijk de producten van Wooden Story, Bajo en de organische klei van Ailefo. Heb je nog vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door middel van een e-mail, je kunt ook ons contactformulier even invullen.
Bij ons vind je alles voor in de kinderkamer. Van leuke woonartikelen tot blokken, van boekjes tot lieve knuffeltjes. Stijlvolle, duurzame producten met een verhaal. Al onze producten zijn milieuvriendelijk en gaan jarenlang mee. Ontdek het zelf en bekijk ons volledige aanbod.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP VANAF €50


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.