Raduga Grez

Toont alle 19 resultaten

Raduga Grez is onderdeel van de collectie van Reiger en de Raaf. Ons ruime assortiment duurzaam speelgoed blijft alsmaar groeien. We zijn altijd op zoek naar nieuwe merken, het liefst kleinschalig. Familiebedrijven met een hart voor duurzaamheid. Daarom komt onze collectie uit alle uithoeken van de wereld. Polen, Japan, Rusland en Spanje. Raduga Grez is één van deze merken. Het familiebedrijf uit Rusland maakt creatief speelgoed van hout in lieve kleuren.

Houten speelgoed van Raduga Grez

Het duurzame, houten speelgoed gaat jarenlang mee. Meerdere generaties hebben plezier van je nieuwe aankoop. Van stapelvormen tot autootjes en blokken. Bekijk ook eens de mooie thee sets in een natuurlijke houtkleur, pastelkleuren en in aardetinten. Al het handgemaakte speelgoed van Raduga Grez heeft een natuurlijke basis en een educatief ontwerp. Antroposofisch speelgoed met een verhaal. Gemaakt voor bewuste ouders en kinderen met fantasie.

Handgemaakt van massief hout

Het speelgoed van Raduga Grez wordt gecreëerd met ambitie. Ze maken kleine kunstwerkjes die inspelen op de fantasiewereld van kinderen. Alles wordt met de hand gemaakt. Alle speelblokken- en vormen bestaan uit massief hout. De kleuren worden gemaakt van verf op waterbasis. Hierbij worden geen giftige stoffen gebruikt. Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen. Het houtpatroon wordt behouden, de speelstukken hebben nog steeds de textuur van het hout.

Raduga Grez heeft aandacht voor speelgoed

Het Russische speelgoedmerk produceert in kleine hoeveelheden. Ze nemen de tijd voor ieder stuk handgemaakt speelgoed. Iedere stap wordt met beleid uitgevoerd. Duurzaam speelgoed, gemaakt met liefde. Jouw kleintje zal veel plezier beleven aan dit merk. Schaf de verschillende stukken aan in hippe kleuren als zilvergrijs, zachtroze, mosterdgeel en mintgroen.

Duurzaam houten speelgoed van Reiger en de Raaf

Bekijk onze collectie aan duurzaam speelgoed. We hebben aan alle leeftijden gedacht. Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Kinderen tot ongeveer 10 jaar kunnen zich prima vermaken met ons educatief speelgoed. Je hebt jarenlang plezier van de blokken en speelhuisjes. Geef het door van generatie op generatie. Plaats de bestelling op werkdagen voor 14:00 uur en het wordt nog dezelfde dag verstuurd. Bezorging is gratis vanaf €75 in Nederland en België. Twijfel je over je nieuwe aankoop? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.

De leukste cadeautjes

Wil je de bestelling graag ingepakt ontvangen? Bij het plaatsen van de bestelling kun je kiezen voor de gratis inpak optie. We maken er altijd een leuk pakketje van. Je kunt ook kiezen voor de Reiger en de Raaf cadeaubon. Deze wordt per post opgestuurd. Geen saaie giftcard over e-mail, gewoon een leuk kaartje. Wat voor bedrag hierop wordt gezet is volledig aan jou. Je bepaalt het helemaal zelf.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP VANAF €50


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.