Wooden Story

Toont alle 16 resultaten

Wooden Story is een duurzaam speelgoed merk uit Polen. Zij maken prachtige producten. Al het handgemaakte speelgoed van Wooden Story is gemaakt van hout. Het hout wordt gekleurd met natuurlijke, eco-gecertificeerde verven. De verfsoorten zijn vrij van schadelijke chemicaliën. De glanzende, zachte afwerking van het natuurlijk speelgoed wordt gecreëerd met behulp van bijenwas en botanische oliën.

Wooden Story is duurzaam

Wooden Story gaat net een stapje verder, ook de verpakking bestaat uit duurzame materialen. De dozen zijn ontworpen voor hergebruik. Je hoeft ze niet weg te gooien. Doe je dit wel, dan kunnen de verpakkingsmaterialen gerecycled worden. Het hout dat wordt gebruikt voor het speelgoed is afkomstig van FSC gecertificeerde leveranciers.

Speelgoed geïnspireerd door de natuur

Het antroposofisch speelgoed van Wooden Story wordt geproduceerd in het Beskydy gebergte. Alles komt regelrecht uit de natuur. Het merk staat voor duurzaamheid, recycling en de schoonheid van de natuur. Dit is terug te zien aan de producten. Deze idealen worden zo eenvoudig doorgegeven aan nieuwe generaties. Houten puzzels en stapelvormen, al het handgemaakte speelgoed is even mooi. De geur van hout in combinatie met de mooie kleuren, unieke items voor jouw kleine. 

Natuurlijke houten blokken

Maak je kindje blij met de natuurlijke houten blokken van Wooden Story. Met behulp van deze blokken kunnen de mooiste vormen ontstaan. Van hele gebouwen tot kleine kunstwerkjes. De duurzaamheid van het speelgoed zorgt dat deze doorgegeven kunnen worden van generatie op generatie. Misschien spelen de kleinkinderen later ook met de handgemaakte blokken en vormenpuzzels.

Milieuvriendelijk en mooi speelgoed

Bij Reiger en de Raaf vind je duurzaam speelgoed. Onze artikelen staan ook nog eens heel leuk in de woning. Speelgoed hoeft geen doorn in het oog te zijn. Dit zie je terug in de houten speelblokken en puzzels van Wooden Story. Kies bewust voor producten die lang meegaan. Dit is niet alleen leuk voor uzelf maar ook als cadeau.

Merken van Reiger en de Raaf

Naast Wooden Story vind je vele andere speelgoed merken in ons uitgebreide assortiment. Al ons speelgoed is duurzaam en vertelt een verhaal. Bekijk merken als Magic Wood, OYOY, Mokulock en meer. Ook voor de leukste duurzame woonartikelen kun je bij ons terecht. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze producten. Twijfel je over een product? Deze kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG

€5 KORTING

OP JE EERSTE AANKOOP VANAF €50


En blijf op de hoogte van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en alle nieuwe ontwikkelingen.