Sinterklaas Speelgoed

We zijn vast niet de enigen die dol zijn op de Sinterklaastijd, maar er ook altijd een beetje gestresst van raken. Want; gezelligheid, cadeautjes en drukte, maar óók; overvloed. En omdat je na 5 december toch ook nog wel eens achterblijft met nieuw speelgoed voor je kindje dat je eigenlijk niet in huis wilde hebben, kan het handig zijn een verlanglijstje te maken zodat je cadeautjes krijgt die je wél echt wilt hebben voor je kind. Cadeautjes die de fantasie stimuleren en waar veel mee gespeeld gaat worden.

Kleinere Cadeautjes

Mooi, kwalitatief én eerlijk speelgoed voor een fijne prijs. Hier zit vast iets tussen dat leuk is als schoencadeautje. Wat ideeën voor op je lijstje!

Grotere Cadeaus

Juist omdat er met Sinterklaas vaak sprake is van overvloed, is het ook een idee om mensen (denk aan opa’s en oma’s) aan te moedigen de bedragen die ze voor Sint gereserveerd hadden samen te voegen, zodat ze met elkaar één groter cadeau kunnen geven. Extra leuk, omdat je die uitgave zelf misschien niet zo snel zou doen. 

Open Ended Play

We verkopen vooral ‘open-ended play‘ speelgoed. Een merk dat prachtige producten maakt die hier goed bij aansluiten is Grapat. Je kunt al hun producten met elkaar combineren.

Volledig Tree House

Kinderen kunnen uren spelen met de prachtige tree houses van Magic Wood. Voeg poppetjes of woon accessoires toe om de set nog completer te maken!